Audi Brussels

Uitdaging

Voor Audi Brussels is het CCTV-systeem (cameratoezicht en -bewaking) in de fabriek in Vorst van groot belang. Dat moet 24/24 en 7/7 online zijn en correct draaien.

Omdat Audi Brussels niet tevreden was over de kwaliteit van het onderhoud en de interventies, ging de autofabrikant op zoek naar een oplossing. Met deze uitdagingen:

  • Door de complexiteit en de grootte van het systeem was het niet evident om simpelweg van partner te veranderen.
  • Tegelijk baarde Audi Brussels zich zorgen over de service-kwaliteit van  een andere partner, in het geval het bestek niet correct opgemaakt zou zijn.

Op basis van onze technische knowhow (lees meer over hoe dit komt)  kreeg Audithor dit dossier toevertrouwd. Met als opdracht: een zo correct mogelijk bestek opmaken.

Aanpak

In eerste instantie hebben we een globale audit gedaan over de opstelling van het systeem.

Ook hebben we - zeer diepgaand - de noden voor de toekomstige dienstverlening in kaart gebracht.

Ons marktonderzoek legde bloot welke potentiële leveranciers geschikt waren om het systeem aan te kunnen, zowel de grootte als de complexiteit ervan.

Oplossing

Met ons zeer overzichtelijk bestek hebben we Audi Brussels geholpen om een nieuwe leverancier te vinden die die volledig aan de noden voldoet.

Meer: Door de correcte beschrijving heeft Audi Brussels zelfs kunnen besparen op het onderhoudscontract in vergelijking met de vorige jaren.

Fier zijn we dan ook dat de autofabrikant vandaag nog altijd geregeld een beroep doet op ons voor alle andere beveiligingsprojecten of -uitbreidingen.

Want de juiste oplossing vinden voor onze klanten, dat is wat we goed en graag doen.

Ook geld besparen voor je bedrijf zonder in te boeten aan de kwaliteit van je veiligheidssysteem?

We helpen je graag om de juiste beveiligingsoplossing te vinden.

De perimeter van je bedrijf beveiligen?

GRATIS E-SHEET

Download deze gratis e-sheet rond perimeterbeveiliging.

16108