Consulting

Je bedrijf heeft nog geen veiligheidssyteem?

Op deze pagina ontdek je hoe we je op weg helpen. Want een volledige beveiligingsoplossing voor jouw bedrijfssite is een zeer complexe en vaak dure uitdaging.

Elke fout in het ontwerpproces leidt tot onverwachte meerkosten. En het zijn die extra kosten die Audithor uitsluit. Hoe? Met onze no-nonsense aanpak.

Hoe gaan we aan de slag voor jouw bedrijf?

Starten doen we met een grondige analyse van de behoeften en vereisten van je onderneming.

Om zo je specifieke security-uitdaging scherp te stellen. En op zoek te gaan naar het juiste systeem.

Met nadruk op 'juist'. Want als Audithor-consultants werken we 100% onafhankelijk van leveranciers, installateurs en systemen. En we dus veiligheidsoplossingen adviseren die jouw uitdaging het best fitten. Zonder verplichting tegenover of invloed van bepaalde merken en producten.

Op die manier loodsen we je naar de meest geschikte gewalificeerde integrator om de veiligheidsoplossing effectief uit te rollen.

Consulting

Al wel een veiligheidssysteem?

Haal je voordeel uit onze security audit.

Onze verschillende consultancy-stappen naar jouw security oplossing

1.

Klantmeeting (met risico- en budgetanalyse)

In onze eerste meeting definiëren we samen met jou de scope van het project. Wat zijn de eisen, de verwachtingen? Wat is het doel?

Ook scheppen we duidelijkheid rond budget en timing. We helpen je hierbij, om zo het budget en de verwachtingen te laten matchen.

Is de impact van een incident de investering waard? Dat bekijken we in de risicoanalyse.

2.

Systeem- en productkeuze

Op basis van stap 1. geven we je 100% onafhankelijk advies! over welke software of welk platform best te gebruiken voor jouw veiligheidsuitdaging.

Met indien nodig een meeting of demo met de systeemfabrikant. Door een proof of concept bepalen we de praktische haalbaarheid van het voorstel.

3.

Systeemontwerp en (virtual) engineering

Het systeem voor jouw bedrijf ontwerpen we volgens de richtlijnen en best practices van de fabrikant.

In deze fase installeren we het systeem 'virtueel'. Hierdoor kunnen we op voorhand al onverwachte problemen voorkomen

4.

Offerte

We stellen de tender samen. Die is technisch zeer gedetailleerd uitgewerkt. Als gevolg:

  • laten we voor leveranciers weinig ruimte om mindere alternatieven (goedkoper of duurder of niet in lijn met de vereisten) voor te stellen. 
  • zijn alle offertes uniform en
  • kunnen we ze eenvoudig en juist vergelijken.
5.

Projectmanagement

De effectieve installatie doen we niet. Wél bewaken we de eisen en specificaties die in de offerte zijn vastgelegd. We controleren of de uitvoering verloopt volgens de best practices.

Met een open en efficiënte communicatie tussen de verschillende partijen zorgen we voor een soepele implemenatie van het veiligheidssysteem.

6.

FAT- en SAT-tests

Die doen we na installatie.

  • Factory Acceptance Test: Hardwarematige verificatie-check. Is alles geïnstalleerd zoals het moet? Volgens de specificaties van de fabrikant, geen loshangende kabels, … ? 
  • Site Acceptance Test: Voldoet het geïnstalleerde systeem aan de vooraf opgestelde eisen? Werken alle functionaliteiten correct?

Vragen rond de veiligheid van jouw bedrijf?

Stel ze ons vandaag. Met onze consultancy helpen we je om geld te besparen, zonder in te boeten aan de kwaliteit van je veiligheidssysteem.

De perimeter van je bedrijf beveiligen?

GRATIS E-SHEET

Download deze gratis e-sheet rond perimeterbeveiliging.

16108