Security audit

Voldoet het beveiligingssysteem van je bedrijf nog aan je eisen én de nieuwe normen en wetten?

Onze security audit is meer dan in orde zijn met de wetgeving. Niet alleen verbeter je de fysische allround security op je bedrijfssite.

Ook helpen we je bedrijf om geld te besparen. Zonder in te boeten aan de kwaliteit van je veiligheidssysteem. Hoe? Met onze no-nonsense aanpak.

Hoe gaan we aan de slag voor jouw bedrijf?

Tijdens de audit brengen we in kaart in welke mate je beveiligingssysteem voldoet aan de actuele normering, aan je behoeften en eisen.

Om zo je specifieke security-uitdaging scherp te stellen. En op zoek te gaan naar de juiste verbeteringen aan het systeem. Of een nieuw juist systeem.

Met nadruk op 'juist'. Want als Audithor-consultants werken we 100% onafhankelijk van leveranciers, installateurs en systemen. Als gevolg adviseren we veiligheidsoplossingen die jouw uitdaging het best fitten. Zonder verplichting tegenover of invloed van bepaalde merken en producten.

Op die manier loodsen we je naar de meest geschikte gekwalificeerde integrator om de veiligheidsoplossing effectief uit te rollen.

Security audit

Nog geen veiligheidssysteem voor je bedrijf?

Haal je voordeel uit onze consulting.

De verschillende stappen naar jouw security oplossing

1.

Klantmeeting

In onze eerste meeting defini√ęren we samen met jou de¬†scope van het project. Wat zijn de eisen, de verwachtingen? Wat is het doel?

Ook scheppen we duidelijkheid rond budget en timing. We helpen je hierbij, om zo het budget en de verwachtingen te laten matchen.

Is de impact van een incident de investering waard? Dat bekijken we in de risicoanalyse.

2.

Systeemaudit

We controleren op mogelijke lekken in de huidige installatie en herzien, indien nodig, de vastgestelde maatregelen. 

Ook horen we bij de systeemoperatoren binnen je bedrijf wat hun wensen zijn. Want het zijn zij die het beveiligingssysteem dagelijks gebruiken.

 

3.

Systeem- en productkeuze

Op basis van stappen 1. en 2. ontvang je ons uitgebreid en 100% onafhankelijk advies! over welke software of welk platform best te gebruiken om de veiligheid van jouw bedrijf te optimaliseren.

Met indien nodig een meeting of demo met de systeemfabrikant. Door een proof of concept bepalen we de praktische haalbaarheid van het voorstel.

4.

Systeemontwerp en (virtual) engineering

Het systeem voor jouw bedrijf ontwerpen we volgens de richtlijnen en best practices van de fabrikant.

In deze fase installeren we het systeem 'virtueel'. Want dankzij de audit (in stap 2) kunnen we op voorhand eventuele problemen opsporen en correct aanpakken.

5.

Offerte

We stellen de tender samen. Die is technisch zeer gedetailleerd uitgewerkt. Als gevolg:

  • laten we voor leveranciers weinig ruimte om mindere alternatieven (goedkoper of duurder of niet in lijn met de vereisten) voor te stellen.¬†
  • zijn alle offertes uniform en
  • kunnen we ze eenvoudig en juist vergelijken.
6.

Projectmanagement

De effectieve installatie doen we niet. Wél bewaken we de eisen en specificaties die in de offerte zijn vastgelegd. We controleren of de uitvoering verloopt volgens de best practices.

Met een¬†open en effici√ęnte communicatie¬†tussen de verschillende partijen zorgen we voor een soepele overgang naar het nieuwe veiligheidssysteem.

7.

FAT- en SAT-tests

Die doen we na installatie.

  • Factory Acceptance¬†Test: Hardwarematige verificatie-check. Is alles ge√Įnstalleerd zoals het moet? Volgens de specificaties van de fabrikant, geen loshangende kabels, ‚Ķ ?¬†
  • Site Acceptance¬†Test: Voldoet het ge√Įnstalleerde systeem aan de vooraf opgestelde eisen? Werken alle functionaliteiten correct?

Vragen rond de security audit voor jouw bedrijf?

Stel ze ons vandaag. Met onze audit helpen we je om geld te besparen, zonder in te boeten aan de kwaliteit van je veiligheidssysteem.

De perimeter van je bedrijf beveiligen?

GRATIS E-SHEET

Download deze gratis e-sheet rond perimeterbeveiliging.

16108